Hirth Levente

Online marketing expert

Levi a marketing csapat szakmai vezetőjeként a digitális marketing minden területét egy kicsit magáénak érzi, legalábbis mindenről megvan a kéretlen véleménye. Bár néha a kreatív énje is előtör, de kétségtelen, hogy az analitikai eszközök közelebb állnak a szívéhez.

4 bejegyzés
témákban

Levi szakmai pályafutását a YCO-nál kezdte és az évek alatt szinte mindenbe belekóstolt, ami a digitális marketing eszköztárábn elképzelhető. A tartalomgyártást viszonylag hamar a háta mögött hagyta miután nem szökkent szárba szerelmük és inkább az analitikai terület karjaiban keresett vigasztalást. Az évek alatt magára szedett tudását szereti megosztani másokkal, legyen szó munkatársairól, vagy alkalomadtán a Pécsi Tudományegyetem csillogó szemű hallgatóiról.
Előszeretettel kérdőjelezi meg akár az ügyfelek, akár a munkatársak gondolatait és mindig igyekszik több oldalról körüljárni egy problémát, mielőtt megállapításra kerül, hogy mi “a jó megoldás”.
Szabadidejében szenvedélyesen követi az ÖSSZES sportot az amerikai focitól a golfig, vagy fél szobányi társasjáték gyűjteményét porolgatja. Louie nevű kiskutyája időnként az irodában is tiszteletét teszi mindenki örömére.

Levente bejegyzései

email trendek

2021 email marketing trendjei

2021-ben az email marketing továbbra is a leghatékonyabb eszközök egyike a digitális hirdetői piacon bármely iparágat is vizsgáljuk. Elengedhetetlen hogy tudásunkat frissen tartsuk és tisztában legyünk a legforróbb trendekkel, melyek alakítani fogják az előttünk álló év emailes piacát. Ássunk hát együtt a dolgok mélyére!

Hirth Levente
Hirth Levente