2023 legjobb Super Bowl hirdetései, egy digitális ügynökség szemével

Gellén Liza
Gellén Liza
legjobb Super Bowl hirdetések

Tartalomgyártóként szenvedélyesen követi a legújabb trendeket és tudja, mitől döglik a légy TikTokon. Specialitása a tartalmak összeállítása, scriptek írása és a tudatos tervezés, aminek az eredménye a minőségi tartalom.

további cikkek tőle

Értesülj a legfrissebb trendekről!  A Super Bowl hirdetései rendkívül népszerűek és jelentős marketing eszközök, mivel a mérkőzést minden évben milliók nézik a világ minden tájáról.

  Ezek a reklámok egyre nagyobb figyelmet kaptak, és azok a tévénézők is várják, akik nem feltétlenül érdeklődnek a sport iránt.

  Így van ez velünk is! A Super Bowl marketinges szemlélettel nagyon izgalmas!

  Mindig fürkésszük a legjobb reklámkoncepciókat és kreatív ötleteket, átbeszéljük mi tetszett a legjobban és mit tudunk mi is alkalmazni vagy inspirációként felhasználni.

  A Super Bowl kampányok általában egyedi és kreatív koncepciókra épülnek, szórakoztató, vicces vagy érzelmi jellegűek lehetnek, hogy minél inkább megfogják a tévénézők figyelmét.

  A sikeres Super Bowl hirdetések gyakran válnak virálissá, és sokan beszélnek róluk a mérkőzés után, ami tovább növeli a hatásukat és hatékonyságukat.

  Elhoztuk nektek pár személyes kedvencünket a Super Bowl hirdetések közül:

  Félidőben egy kis sminkreklám?

  Rihanna belépője legendásra sikeredett, hiszen az első pillanatokban mutatta meg, hogy várandós. Ez futótűzként terjedt minden létező platformon, ami önmagába is rendkívül jó reklámot generált. Ha ez nem lenne elég az előadása közben, még arra is jutott ideje, hogy a saját sminkmárkáját reklámozza, ami szintén megdobta az értékesítéseinek számát az elmúlt pár napban. Az énekesnő marketing csapata mindezek mellett már jóval a Super Bowl esemény előtt elkezdte a kommunikációt, ami figyelemreméltó. Nem csak Instagramon, de a TikTok-on is rettentően aktívak.

  Cara Delevingne pólója és posztja pedig szintén virálissá vált pár nap alatt:

  A humor, mint marketingeszköz

  A Breaking Bad egykori szereplői ismét visszatértek, egy reklám erejéig a sorozatuk forgatásának fő helyszínére. Vicces őket abban az ikonikus lakóautóban látni, ahol a sorozatban Meth-et termesztettek. Jó példa a humor alkalmazására a marketingben.

  Készült egy bővített verzió is, ami még ütősebb is lett szerintünk! Ebben a szereplők újra felelevenítik a jelenetet, amikor a Meth (ebben az esetben PopCorners) először készült el és sor került az első üzletkötésre. Nagyon kreatív módon helyezték a közegbe a reklám tárgyát, és igazán szórakoztató eredmény született!

  Hass az érzelmekre!

  A McDonald’s új reklámja egyenesen tarolt! Az üzenet mindenkit megszólít, nemi identitástól, kortól és nemzetiségtől függetlenül. Remekül megjelenik az érzelmi hatás. Nem Cardi B viszi el a show-t, bár ő is megjelenik, hanem inkább az emberi kapcsolatok szerepe, és az, hogy tudjuk-e a párunkról milyen ételt szeret, hogyan eszi és mit rendeljünk neki. A videó nem csak szívhez szóló, de valódi értékkel bíró mondanivalója van!

  Ez csak pár példa a sok bravúros és ötletes Super Bowl hirdetés közül, amelyekkel az idén találkozhattunk.

  Mindezek mellett olyan nagy márkák hagyták ott lábnyomaikat a Super Bowl hirdetési felületein mint az M&M’s, Doritos, Pringles Meghan Trainor szereplésével, és a Dunkin Ben Affleck-kel és JLO-val.

  A sikeres marketingstratégiák közös vonása az, hogy mind lebilincselő, feledhetetlen, célravezető és a megfelelő kommunikációval jut el a célközönséghez. Beveti a humort, és az érzelmet mint marketingstratégia, használja az aktuális trendi zenéket, szereplőket és elsöprő sikert arat új, innovatív koncepciókkal!  Legutolsó bejegyzéseink

  A ChatGPT az új marketinges kolléga?

  A ChatGPT az új marketinges kolléga?

  Órákig tartó kreatív ötletelés helyett pár perces brainstorming? Hatékony és gyors szövegalkotás? Egy azonnal ott termő segítség, amikor elakadsz? Nem, ez nem csak egy szép álom a marketingesek számára. Ez a ChatGPT. Ha érdekel, hogy mi, mint ügynökség mire és hogyan használjuk, akkor olvass tovább!

  Katona Kriszti
  Katona Kriszti
  összes bejegyzés megtekintése

  YCO Digital Agency

  Azért dolgozunk, hogy ügyfeleink annyira büszkék legyenek a digitális jelenlétükre, mint a saját cégükre, márkájukra.
  Valós üzleti problémákra, egyedülálló digitális élményt teremtünk.

  Megnézem

  Ahova jó tartozni

  A hely, ahol kifejezhetem mennyire hálás vagyok azoknak az embereknek, akik nap mint nap segítenek. Ahol mindig van mit ünnepelni! Ahol örömmel látnak. Ahol elismernek.
Alkalmazás, amely eszköz kezedben a mindennapos elismerés támogatásában, intézményében vagy a szervezeti kultúrájában.
  megismerem

  Csatlakozz szakmai műhelyünkhöz!

  Olvass értékes szakmai cikkeket és inspirálódj velünk!