YCO

digitális ügynökség

Magunkra egy digitális szakmai műhelyként tekintünk, ahol minden héten magas kvalitású szakemberek, együtt dolgoznak saját ötleteken, és komoly célokkal rendelkező vállalatok egyedi problémáin. A publikációink a piacnak és a szakmának szólnak, reméljük a gondolatainkat hasznosnak találjátok!

Segítünk víziók megvalósításában, legyen szó a márkáról, vagy csak egy érdekes projektről, de akár olyan elképzelésről, melynek még neve sincs.

2005-ben azzal az álommal hoztunk létre a YCO-t, hogy bebizonyítsuk: nincsenek leküzdhetetlen akadályok.

Mára egy olyan szakmai alapokon szerveződő közösséggé nőttük ki magunkat, amely képes megkérdőjelezni a status quot és alapjaitól újragondolni a berögzült szokásokat, annak érdekében, hogy fenntarthatóbb, etikusabb és a kor igényeihez illeszkedő ökoszisztémákat hozzon létre.

YCO bejegyzései

B4C

Business For Community: a B4C múltja, jövője

Egyre inkább visszatérő téma az új marketingtrendek körében a B4C marketing, tehát a Business For Customer koncepció. A korábbiakhoz képest a fő különbség, hogy adott esetben a vállalat nem pusztán eladni akarja a termékét, hanem a vásárlóért kíván tenni valamit, valami jót. Ebben az olvasatban sokkal nagyobb szerepet kap a vásárlói elégedettség, az ügyfélszolgálat és úgy általánosságban, a fogyasztóval kialakított kapcsolat.

YCO
YCO

Mikor kezdjünk piackutatásba?

Tudjuk, látjuk, érzékeljük, hogy számos esetben felmerül a kérdés, hogy egy adott szituáció, döntési probléma esetén szükség lenne külső, megerősítő vagy éppen kiegészítő jellegű adatokra, információkra, de ezek begyűjtése, elemzése meglehetősen idő- és költségigényes, így nehéz eldönteni, hogy megéri-e.

YCO
YCO
Meghökkentő marketing megoldások a nagyvilág

Meghökkentő marketingmegoldások a nagyvilágból

Ebben a cikkben olyan marketing és marketingkommunikációs példákat hoztunk Nektek, amelyek valamilyen szempontból a mi érdeklődésünket is felkeltették, vagy már régóta figyeljük az adott cég/márka ilyen jellegű tevékenységét. Példáink nagyobb része kifejezetten a 2021-es évre vonatkozik, de olyanok is vannak, amelyek már régebbre nyúlnak vissza

YCO
YCO