Fincza Gergő

Digitális stratéga, CEO

Gergő a YCO egyik alapítója, aki lassan több ideje foglalkozik vállalatok, márkák digitális stratégiájával, mint ahány éves némelyik gyakornokunk. Imádja rendszerbe foglalni a bonyolult helyzeteket és elképzeléseket, hogy előremutató terveket készítsen belőle.

Karrierje során mindennel is foglalkozott már, ami a digitális ügynökségi munkát érinti, de leginkább a marketing áll közel a szívéhez. Imádja a tanítást, amit kifejezetten szeret a cégen kívül is szélesíteni. 

A YCO-n belül tanácsadással, stratégiai tervezéssel segíti az új ügyfelek bekerülését, és a meglévő ügyfélkör kihívásainak megoldását, de nem retten meg attól sem, ha be kell ugrani valamelyik kolléga mellé operatívan segíteni. 

A szakmán belül a folyamatszemlélet, a látogatói útvonalak tervezése a zászlóshajója, amit akarva akaratlanul rákényszerít minden projektre, és csalódottan veszi tudomásul, ha valaki csak azért csinál valamit, mert az jó, vagy szép, ahelyett, hogy minden aktivitás egy bonyolult ökoszisztéma részeként, a célcsoport insight-ok tudatában, az előre tervezett mérhetőség oltárán készülne el!

Gergő bejegyzései

trendek

Miért fontosak a trendek?

Digitális ügynökségként fő célunk, hogy segítsünk minden ügyfelünknek fókuszt találni az idei évre is. A célok megvalósításának első, fontos állomása, hogy beszéljünk a trendek alakulásáról, tisztába tegyük, hogy hol is tartunk 2020-ban. Hiszen a siker egyik fő kulcsa az, hogy jól átlássuk az üzletünket, tudjuk, hogy kik a vásárlóink, hogy tudjuk elérni őket és ehhez a legmegfelelőbb eszközöket alkalmazzuk.

Fincza Gergő
Fincza Gergő