Purpose – valóban a fogyasztókért létezünk?

YCO
YCO
Brandfestival yco

Magunkra egy digitális szakmai műhelyként tekintünk, ahol minden héten magas kvalitású szakemberek, együtt dolgoznak saját ötleteken, és komoly célokkal rendelkező vállalatok egyedi problémáin. A publikációink a piacnak és a szakmának szólnak, reméljük a gondolatainkat hasznosnak találjátok!

további cikkek tőle

Értesülj a legfrissebb trendekről!  BrandFestival, ahol a nemzetközi és hazai marketing szakma meghatározó szereplői segítenek a legfontosabb trendek megértésében.

  A folyamatos változás hívta életre a rangos eseményt még 2001-ben, hiszen a gyors reakció döntő fontosságúvá vált a márkák életében. Naprakész információk, inspiráló előadók, értékes tudás és sorsdöntő predikciók várják évről évre a résztvevőket.

  A jövő marketing trendjeit érintő kérdések, kétségek megválaszolásában Fincza Gergő is aktívan kivette a részét, ezért a BrandFestival-on tartott előadásában megtudhattuk tőle, milyen jelentőséggel bír napjainkban a ‘létezés értelme’ egy márka életében.

  Fontos minden márka számára, hogy képes legyen azt definiálni, hogy mi végett van a piacon. Egyszerűnek tűnő kérdés, amivel sokan még mindig elakadnak. Ehhez képest valóban fogas kérdés lehet, hogy a virtuális térbe hogyan lehet átültetni a márka küldetését, ‘létezésének értelmét’.

  Köszönjük, hogy ennyien kitöltöttétek a témával kapcsolatos kérdőívünket, melynek eredményéről itt olvashattok bővebben.

  Legutolsó bejegyzéseink

  A ChatGPT az új marketinges kolléga?

  A ChatGPT az új marketinges kolléga?

  Órákig tartó kreatív ötletelés helyett pár perces brainstorming? Hatékony és gyors szövegalkotás? Egy azonnal ott termő segítség, amikor elakadsz? Nem, ez nem csak egy szép álom a marketingesek számára. Ez a ChatGPT. Ha érdekel, hogy mi, mint ügynökség mire és hogyan használjuk, akkor olvass tovább!

  Katona Kriszti
  Katona Kriszti
  összes bejegyzés megtekintése

  YCO Digital Agency

  Azért dolgozunk, hogy ügyfeleink annyira büszkék legyenek a digitális jelenlétükre, mint a saját cégükre, márkájukra.
  Valós üzleti problémákra, egyedülálló digitális élményt teremtünk.

  Megnézem

  Ahova jó tartozni

  A hely, ahol kifejezhetem mennyire hálás vagyok azoknak az embereknek, akik nap mint nap segítenek. Ahol mindig van mit ünnepelni! Ahol örömmel látnak. Ahol elismernek.
Alkalmazás, amely eszköz kezedben a mindennapos elismerés támogatásában, intézményében vagy a szervezeti kultúrájában.
  megismerem

  Csatlakozz szakmai műhelyünkhöz!

  Olvass értékes szakmai cikkeket és inspirálódj velünk!