Kis cselekedetek, nagy örömök – Beekind2020

YCO
YCO
beeward

Magunkra egy digitális szakmai műhelyként tekintünk, ahol minden héten magas kvalitású szakemberek, együtt dolgoznak saját ötleteken, és komoly célokkal rendelkező vállalatok egyedi problémáin. A publikációink a piacnak és a szakmának szólnak, reméljük a gondolatainkat hasznosnak találjátok!

további cikkek tőle

Értesülj a legfrissebb trendekről!  2020 azt tanította nekünk, hogy a legfurcsább helyzetekben sem vagyunk egyedül, ezért kis csapatunk összefogott és együtt segítettünk másokon.

  Az összefogás talán még soha nem jelentett ennyit, mint ebben az évben, ezért is döntöttünk úgy, hogy arra buzdítjuk kollegáinkat ők is segítsenek! A társaságunkra jellemző módon persze nem hagyományos úton indultunk el, így saját fejlesztésű alkalmazásunkat, a beeward-ot is segítségül hívtuk!

  v2
  v2
  A beeward.buzz egyik alapértéke a jutalmazás.

  Legyen ez egy apró segítség a munkában, vagy éppen egy jó tanács az életben, szinte bármiért elismerést kaphatsz munkatársaidtól. Hiszünk abban, hogy a jótett jótetteket szül.

  Idén – nem megszokott módon – a rendszer adottságait kihasználva szerettünk volna másoknak is örömet okozni , ezért az adományozás is felkerült jutalomként. A csapat öt, előre – szintén a csapat által – kiválasztott alapítványnak segíthetett. A kollégák szorgos méhecskékként gyűjtögették a pontjaikat, amiket december elején adományozásra tudtak beváltani. Minden beváltás 5000 forinttal növelte az adomány értékét.

  Büszkék vagyunk a YCO csapatára!

  Közel két hét alatt 52 felajánlás érkezett, aminek köszönhetően 260 000 forinttal tudtunk hozzájárulni ahhoz, hogy az alapítványok arcára mosolyt csaljunk. Bízunk benne, hogy az Élmény Tár Tanoda, Élménylelő Ifjúsági Egyesület, a Pécs Környéki Állatmentő Alapítvány, az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány, a Misina állatmenhely valamint a Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesülete is boldog pillanatokban fog részesülni.

  Ha már az év nem volt túl kegyes hozzánk, mi megpróbálunk segíteni másokon! Ezzel hagyományt teremtünk és jövőre is motiválunk másokat, hogy legyenek ők is jófejek! 😉

  Vigyázzunk egymásra! Nagyon várunk 2021! 💙💚

  Legutolsó bejegyzéseink

  A ChatGPT az új marketinges kolléga?

  A ChatGPT az új marketinges kolléga?

  Órákig tartó kreatív ötletelés helyett pár perces brainstorming? Hatékony és gyors szövegalkotás? Egy azonnal ott termő segítség, amikor elakadsz? Nem, ez nem csak egy szép álom a marketingesek számára. Ez a ChatGPT. Ha érdekel, hogy mi, mint ügynökség mire és hogyan használjuk, akkor olvass tovább!

  Katona Kriszti
  Katona Kriszti
  összes bejegyzés megtekintése

  YCO Digital Agency

  Azért dolgozunk, hogy ügyfeleink annyira büszkék legyenek a digitális jelenlétükre, mint a saját cégükre, márkájukra.
  Valós üzleti problémákra, egyedülálló digitális élményt teremtünk.

  Megnézem

  Ahova jó tartozni

  A hely, ahol kifejezhetem mennyire hálás vagyok azoknak az embereknek, akik nap mint nap segítenek. Ahol mindig van mit ünnepelni! Ahol örömmel látnak. Ahol elismernek.
Alkalmazás, amely eszköz kezedben a mindennapos elismerés támogatásában, intézményében vagy a szervezeti kultúrájában.
  megismerem

  Csatlakozz szakmai műhelyünkhöz!

  Olvass értékes szakmai cikkeket és inspirálódj velünk!