Kiss Peti

ppc & digital marketing manager

Imád minden marketing eszközt, amiben cpc-t lát és lehet optimalizálni, kampányok tervezésében és kivitelezésében otthon érzi magát. Kedvenc felülete a Google Ads, a kulcsszó optimalizálásra kedvenc hobbiként hivatkozik.

4 bejegyzés
témákban

Fizetett kampányok megálmodása és megvalósítása teszi ki mindennapjai nagy részét, mindig törekszik arra, hogy a következő legyen a legjobb. Leginkább a Meta, a Google Ads, a TikTok, valamint a LinkedIn területén mozog otthonosan, de bárhol lelkesen indít és optimalizál kampányokat.

A tűpontos célzás lehetősége örömmel tölti el, emellett az optimalizálással bármikor szívesen tölt időt. A kreatívok pontos technikai specifikációiról álmából felébredve is kiselőadást tartana. Ha épp nem kampányokon töri a fejét vagy ujjait, szeret stratégia alkotásban vagy újragondolásban szerepet vállalni, vagy épp segít kollégáinak egy brainstormingban. Írni egyszerűen imád, ami nem fér bele 30-90 karakterbe, azt kisregényként adja ki kezei közül.
A munkáján kívül szenvedélye a sport, a pop-kultúra, és a játék, legyen szó online, vagy épp társasjátékról. Rendszeresen kezd el magában dalokat dúdolni és a közelében mindig található egy energiaital.

Peti bejegyzései

blog-cover_whatisremarketing

Találkoztunk mi már? – Avagy miért kötelező a remarketing neked is?

Felmentem a kedvenc ruhaboltom oldalára, megnéztem egy szimpatikus cipőt, és elhagytam az oldalt. A következő két hétben bárhova mentem az interneten, eme csodás cipő követett mindenhova, presszionálva, hogy fejezzem be a vásárlást, aminek egy ideig ellen tudok állni, de a végén úgyis győz a cipő. Ismerős a történet? A remarketing az online marketingesek egyik leghatékonyabb eszköze, nézzük meg, mit értünk ez alatt és hogyan működik.

Kiss Peti
Kiss Peti
google ads optimalizálás

Hogyan optimalizáljunk Google hirdetést?

Ahány ember, annyi értelmezés létezik az “optimalizálás” kifejezésre. Bár a fogalmi meghatározás mindenkinél eltér, egy dologban egyetérthetünk: a fizetett hirdetések optimalizálása napról napra fontosabbá válik, hogy az egyre sűrűbb piacon is ki tudjunk emelkedni a versenytársak közül, és ügyfeleinknek folyamatosan javuló eredményeket tudjunk biztosítani.

Kiss Peti
Kiss Peti